GLASSTÅRTA MED NONSTOP OCH DAIM

 
 
Det är nästan så att jag skäms för att lägga upp ett såhär simpelt recept och halvfabrikat men det är väl kanske just därför vissa av er tittar in på min blogg- för att det finns något för alla, oavsett om man är en fena i köket eller ej. Denna glasstårtan gjorde jag till helgens firande och var en lat utväg samt en smart lösning eftersom jag jobbade hela dagen innan kalaset och hade alltså ingen tid att förbereda. Dekoreringen innan servering gick på max fem minuter så där pratar vi heller ingen tickande tidbomb. Resultatet blev över förväntan och fick många kommentarer och den bästa feedbacken är väl ändå när vännerna står och slickar tårtfatet? 
 
Du behöver:
1 st marängbottenpaket
5 dl vaniljvisp
3 st dubbeldaim
1 påse nonstop
Fingercrisp
 
Gör såhär: Vispa vaniljvispen. Hacka daimen och blanda sedan ner den i vaniljvispen. Lägg en marängbotten i botten av en form med avtagbara kanter och häll i vaniljvispen, avsluta med den andra marängbotten på toppen. Ställ i frysen minst 6 timmar innan servering. Garneringen av tåran var inte svårare än att man häller nonstop överst och petar på pinnar runtom så de fastnar.

Kommentera här: