KESELLA MED FRUKT & DIGESTIVE-SNABBASTE EFTERRÄTTEN

 
Detta är nog den enklaste, snabbaste och godaste genvägen till en efterrätt. Ett återkommande recept om man får lov att kalla det för det med tankte på att man inte gör något mer än lägger i ingredienserna i glas men så vansinnigt gott ändå och fint blir det på köpet. Variationen på denna efterrätt både med smak och val av bär är bara att välja både efter säsong och vad du har hemma eller är sugen på, här varierar det varje gång. Relativt kalorisnålt är det också i förhållande till många andra efterrätter så här kan man äta utan dåligt samvete. trevlig helg på er!
 
Du behöver:
Digestivekex
Kesella med valfri smak (vanilj är min favorit,)
Valfria frukter (kiwi, hallon, blåbär, fikon, jordgubbar,physalis m.m. allt passar!)
 
Gör såhär: Krossa digestivekexen och lägg lite i botten av ett glas eller annan form. Varva sedan med bär/frukt och en klick kesella och avsluta med lite frukt/bär på toppen. Färdig att avnjutas!
 
Tips! Om du inte har kesella hemma men ändå har ett sug efter detta så går det utmärkt att röra ner lite florsocker i turkisk yoghurt och använda istället. 

Kommentera här: