FISKGRYTA MED SMAK AV THAILAND-VECKANS SNABBA

 
Och jag som skrivit att jag har svårt att komma på fiskrecept och så dröser det in av dem här på bloggen just nu. Idag bjuds det på det snabbaste fisk-receptet so far skulle jag tro. Detta är verkligen ett turbo-recept men än dock så himla gott.Dock åt vi upp allt när vi åt så jag vågar inte svara på om det är lika gott dagen efter men mycket möjligt. Men man måste ju inte alltid laga lunchlådor heller eller hur?! :)
 
2 portioner
300 g vit fisk (torsk, sejfilé) 
1 st näve räkor (kan uteslutas)
1 st purjolök
1 st vitlöksklyfta
1 st näve sockerärtor
8-10 st cocktailtomater
1 st liten morot
1 st fiskbuljongtärning
1-1.5 tsk röd currypasta
400 g vatten
200 g kokosmjölk
Salt, svartpeppar, aromat

Gör såhär: Hacka vitlök och purjolök. Skala moroten och fortsätt skala så du får långa slingor av morot. Fräs löken i olja i en gryta. Tillsätt vatten,buljongtärning, röd currypasta och koksmjölk. Låt puttra i några minuter, tillsätt sedan fisken, moroten, sockerärtor och smaka av med kryddorna. Klar att servera. 
 
 

Kommentera här: